Az év: 1987 – 4.rész

Annyira sok babát adtak ki ebben az évben, hogy nem akartam belesűríteni őket 2-3 posztba, szeretném rendesen bemutatni őket. Ezért még egy pár poszt erejéig maradunk az 1987-es évnél.

ISLAND FUN BARBIE, CHRISTIE, TERESA, MIKO, SKIPPER, KEN ÉS STEVEN

Reklámja (melyben szerepel Lindsay Price színésznő is gyerekként): Island Fun Barbie

Ahogy láthattátok az előző években, egész gyakran adnak ki strandos vagy tengerpartos témájú sorozatot. Azért is népszerű ez a téma, mert általuk viszonylag olcsón hozzá lehetett jutni igen bájos igazi Mattel babákhoz. A babák általában nem viselnek sok ruhát (legtöbbször csak egy fürdőruhát és egy pareo-t) és nem is jár hozzájuk sok kiegészítő.

Nincs ez másként ezzel a szériával sem. Mind az 5 lány ugyanolyan ruhát visel, csak színbeli különbségek vannak. Barbie fehér színű, Teresa és Skipper narancssárga, Miko pink és Christie citromsárga színű nyakban megköthető egyrészes fürdőruhát visel. Derekukon virágos pareo díszeleg: Barbie-é pink színű, Teresa-é és Skipperé kék, Miko-é citromsárga, Christie-é pedig narancssárga. A pareo-ban az a jó, hogy többféleképp is lehet hordani, akár ruhaként is. Minden lányhoz jár egy ugyanolyan pink Hawaii füzér, amit a hajukba is lehet tenni díszként. A dobozukban még találhatunk mellettük 1-1 hajkefét is.

Ehhez a sok lányhoz csak két fiút adtak ki: Ken-t és Stevent. Steven itt debütált először mint Ken nap imádó jó barátja. Majd később láthatjátok, hogy Stevent csak tengerpartos és strandos szériákban adták ki.

A két fiú öltözéke is csupán színben tér el egymásétól: Ken kék alapon, Steven pedig pink alapon Hawaii mintás shortot visel. Nyakukban színes Hawaii füzér virít.

Barbie Island Fun Hut

Kiadtak hozzájuk is 1-2 kiegészítőt, ezek közül szerintem a legjobb ez a bungaló.

Reklámja: Barbie Island Fun Hut

Van benne függőágy, tükör, papagáj, kagylók, sminkszett, üdítők, gyümölcsök, tányérok. Kiváló helyszín egy kis szunyókálásra a trópusokon. 🙂

Island Fun Barbie Surf Set

Ez a szörf szett nagyon hasonlít a Tropical Barbie-nál látott Hawaii szörf szettre. Ugyanúgy tartalmaz 2db nyugágyat, egy jet skit, egy vitorlást, búvárszettet, kis asztalt, tányérokat, és üdítőket.

Island Fun Barbie Jeep

Lendkerekes rózsaszín Jeep Barbie-nak, hogy könnyen tudjon közlekedni a szigeten.

Az év: 1987 – 4.rész” bejegyzéshez 4ozzászólás

  1. Ez is nagy kedvenc szériám! Szívesen beszerezném őket. Régebben azt hittem, hogy Izlandhoz van közük, és nem tudtam mire vélni a trópusi öltözetet! 😛

    Kedvelés

Hozzászólás